NEPOSLUŠNA DJECA

Published by Boris on

Tko od nas, kao dijete, nije imao simpatiju? Tko se nije igrao na ulicama dok ne padne mrak, kad su se dani činili kao san, a nastava beskrajno dosadna? Tko nije osjetio težinu i grubost svijeta odraslih ili smijeh vršnjaka iza svojih leđa? Tko se nije pokušao pretvarati da ga to ne dira i ne boli, u nadi da nitko neće primijetiti? Ova i druga pitanja, poput razmišljanja o dobru i zlu, krivnji, slobodi, ljubavi i smrti teme su kojima ćemo se baviti u novom Filmskom Labirintu Bacača Sjenki – Neposlušna djeca.

Tri filma, tri mlada junaka, tri složena odnosa sa svijetom odraslih. Od pokušaja da nađu svoje mjesto među vršnjacima, preko uspostavljanja vlastitog područja slobode, do prvih ljubavi i razočaranja, naši junaci se kroz svoje avanture, padove i podizanja, tuge i radosti, pripremaju za odrastanje.

Prvi film koji ćemo gledati osim toga, sadrži, osim toga, i ono nešto čarobno, poetsko, onu skrivenu radost koja čini da nam duh raste i da postanemo veći ljudi. 

Kako bismo otkrili bar djelić te tajne, pozivamo vas na putovanje kroz Filmski Labirint! 

Prvi zajednički susret zakazan je za ponedjeljak, 16.8.2021. u 17 sati. Analiza filma će trajati sat i pol, a kroz nju će vas voditi Boris Bakal i Marija Georgiev. Prije analize je potrebno pogledati film u trajanju od 24 minute, što možete napraviti nakon što uspješno prođete prvi dio labirinta. 

Kako biste pronašli ulaz u Labirint i došli do prvog filma, morate uhvatiti zmiju za rep! Sretno!