Projekcije filmova “Samo nebo nam je granica”

Published by Boris on

Polaznici programa “Samo nebo nam je granica” kroz petodnevnu početnu filmsku radionicu snime jedan ili više filmova. Neki od njih nisu nikada prije imali doticaj s filmskom umjetnošću. Napravili su dokumentarne, igrane, eksperimentalne, animacijske filmove. Od početka provedbe programa nastalo je oko 30ak filmova.

Bacači sjenki u suradnji s knjižnicom August Cesarec u Zagrebu organiziraju projekciju najboljih “Samo nebo nam je granica” filmova koji su nastali od početka provedbe programa u Zagrebu, Sinju, Pakracu, Puli i Karlovcu. Saznat ćete kako slobodno vrijeme provode umirovljenici iz Lipika, kako i gdje je pronađen zlatni privjesak izgubljen nakon 60 godina, kupuju li nogometaši cvijeće, što misli generacija 54+ o tinder dejtanju, ali i kakva je atmosfera na “Samo nebo nam je granica” radionicama i mnoge druge zanimljive priče.

Dođite 26. siječnja 2023. godine u Knjižnicu August Cesarec u Šubićevu 40/II u Zagrebu, s početkom u 18:00 sati i saznajte zašto je samo nebo granica. Predviđeno trajanje projekcije je oko sat vremena.

Categories: Novosti