Početna filmska radionica “Samo nebo nam je granica” ponovno Zagrebu

Published by Boris on

Nakon duge pandemijske stanke idući tjedan, od 21. do 25. 11. 2022. u Intermedijalnom institutu MaMa održat će se novi ciklus filmskih radionica “Samo nebo nam je granica” uživo za polaznike starije od 54 godine. 

Radionice su za one koji se vole družiti, igrati, zabavljati i kroz igru učiti, one koji su mladi, a stariji od 54 godine. 🙂 

Živimo u doba digitalne revolucije i velik je jaz između vještina medijske pismenosti starijih ljudi i djece te njihovog međusobnog razumijevanja. Film i edukacija filmom kroz igru za to je izvrstan alat čemu svjedoči naš rad u zadnjih 11 godina koliko provodimo FROOOM! filmske radionice za djecu i 3 godine koliko provodimo radionice za stariju populaciju. 

Do sada smo proveli radionice u Zagrebu, Sinju, Pakracu, Puli i Karlovcu, na svakoj se odlično zabavili i napravili oko 30ak filmova. U filmovima smo prolazi ispod duge, bili svjedoci ljubavne intrige, pa kako se jedan izgubljeni privjesak  vratio vlasnici nakon točno 60 godina, istraživali što radi jedna umirovljenica tijekom radnog tjedna, radili reklame, TV vijesti, učili o povijesti filma i filmskoj profesiji, gledali puno filmova i o njima raspravljali i radili puno zanimljivih stvari.

Ukoliko ste znatiželjni da krenete na jedinstveno filmsko putovanje dođite se družiti s nama. Na putovanje vas vode filmski znalci Veno Mušinović – profesor filozofije, pedagog i diplomirani dramaturg, glumac i filmski autor te Karlo Vorih, redatelj, mladi filmski autor, voditelj raznih filmskih radionica za odrasle i djecu. 

Radionice se održavaju u MaMi, Preradovićeva 18, od 9:00 do 15:00 sati te je za polaznike osiguran obrok. 

Prijavite se putem sljedećeg linka: https://samonebo.eu/prijave/

Categories: Novosti