Novi online program Samo nebo nam je granica

Published by Boris on

Bacači Sjenki pokreću novi obrazovni program/aktivnost unutar projekta filmskog, medijskog, informacijskog i informatičkog opismenjavanja “Samo nebo nam je granica” naziva – Filmski Labirint – koji online te interaktivno vodi polaznike kroz filmove, njihove analize, web testove, zanimljive poveznice i razgovore.

Svaki polaznik dio Labirinta prolazi sam, a dio zadataka obavlja u suradnji s ostalim polaznicima te uz stalno stručno mentorstvo voditelja programa: Marije Georgiev i Borisa Bakala koji su zajedno sa suradnicima, Hanom Juranović i Tatjanom Tihomirović osmislili ovaj inovativan, zabavan i višeslojan program filmskog, medijskog, informacijskog i informatičkog opismenjavanja
za polaznike starije od 54 godine.

Prvi ciklus ulazaka u ovaj Filmski Labirint upravo počinje, a prijave za novi se primaju na adresu elektronske pošte samonebonamjegranica@gmail.com ili ovdje do 15. 06. 2020. u podne.

Tema ovog ciklusa je “montaža i naracija” i polaznici će, proučavajući niz filmova i filmskih primjera (isječaka iz filmova), obrađivati različite načine montiranja, povezivanja sadržaja i nizanja filmske priče.

Radionica je besplatna, ali je broj polaznika po ciklusu ograničen na 15. Prvih 15 prijavljenih ulaze u prvi slobodni ciklus radionica, a ostali se prebacuju u slijedeći. Bacači Sjenki planiraju do kraja 2020. godine održati 30 ciklusa online radionica Filmski Labirint za polaznike 54+.

Categories: Novosti