Dizajn Emocija

Published by Boris on

Dizajn emocija – kreativna radionica Bacača Sjenki u Pogonu

Izolacija, potres i pandemija su nas u najmanju ruku zatekli, a onda i otvorili razna mjesta u nama. Sve emocije koje smo pritom doživljavali i doživljavamo, normalna su reakcija na nenormalnu situaciju i kao takve imaju svoju funkciju. Jednako kao što emocije dizajniraju našu svakodnevicu, tako i mi možemo dizajnirati vlastite emocije. U sigurnom grupnom okruženju istraživat ćemo stvaralački i kreativni potencijal naših emocija i načine na koje one mogu oblikovati našu svakodnevicu i život.

Cilj radionice je kreativna razrada emocija i dojmova s kojima smo se svi susretali u zadnjih nekoliko mjeseci (pandemija, potres, ekonomska situacija, lokalna i državna politika). Radionica daje siguran prostor polaznicima da se izraze, da progovore o sebi u proteklom razdoblju te da osvijeste svoj izlazak iz izolacije.

Pozivaju se svi zainteresirani građani grada Zagreba, mladi i stari te studenti i profesionalci iz područja sociologije, psihologije, antropologije, dizajna, politologije, prava, ekonomije, društvenih inovacija, novinarstva, kulinarstva, javnih službi, urbanizma, baštinskih studija, novih medija, književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma, suvremenog plesa, arhitekture, povijesti i povijesti umjetnosti na sudjelovanje u izvedbenoj radionici “Dizajn emocija”, unutar projekta “Centar oblikovanja svakodnevice” Hrvatskog dizajnerskog društva, Muzeja za umjetnost i obrt, ULUPUH-a, Bacača Sjenki te Grada Zagreba.

**Kada: 19. i 20.06. u prostorima Močvare, a 23., 24., 25. i 26.06. u Pogonu (sveukupno 6 dana) – svaki dan od 9 do 16h

**Prijave: OVDJE

**Gdje: Močvara i POGON – zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, Trnjanska struga 34, Zagreb
(javnim prijevozom: silazna autobusna stanica je Nacionalna i sveučilišna knjižnica + 10 minuta hoda – 700 m)

**Autori i voditelji radionice: Pavle Perković, Anita Čeko, Marija Georgiev i Boris Bakal

**Organizacija i logistika: Zvonimir Bešlić, Nela Katić Novačić, Hana Juranović

Produkcija: HDD i Bacači Sjenki
[Za sve polaznike osiguran TOPLI OBROK po izboru.]
Informacije o radionici i projektu: bacaci.sjenki@gmail.com

Rok za prijave: 17.6.2020.
Broj polaznika je ograničen na 20.

Categories: Novosti