René

NEPOSLUŠNA DJECA

Tko od nas, kao dijete, nije imao simpatiju? Tko se nije igrao na ulicama dok ne padne mrak, kad su se dani činili kao san, a nastava beskrajno dosadna? Tko nije osjetio težinu i grubost svijeta odraslih ili smijeh vršnjaka iza svojih leđa? Tko se nije pokušao pretvarati da ga to ne dira i ne boli, u nadi da nitko neće primijetiti? Ova i druga pitanja, poput razmišljanja o dobru i zlu, krivnji, slobodi, ljubavi i smrti teme su kojima ćemo se baviti u novom Filmskom Labirintu Bacača Sjenki – Neposlušna djeca.

Tri filma, tri mlada junaka, tri složena odnosa sa svijetom odraslih. Od pokušaja da nađu svoje mjesto među vršnjacima, preko uspostavljanja vlastitog područja slobode, do prvih ljubavi i razočaranja, naši junaci se kroz svoje avanture, padove i podizanja, tuge i radosti, pripremaju za odrastanje.

Prvi film koji ćemo gledati osim toga, sadrži, osim toga, i ono nešto čarobno, poetsko, onu skrivenu radost koja čini da nam duh raste i da postanemo veći ljudi. 

Kako bismo otkrili bar djelić te tajne, pozivamo vas na putovanje kroz Filmski Labirint! 

Prvi zajednički susret zakazan je za ponedjeljak, 16.8.2021. u 17 sati. Analiza filma će trajati sat i pol, a kroz nju će vas voditi Boris Bakal i Marija Georgiev. Prije analize je potrebno pogledati film u trajanju od 24 minute, što možete napraviti nakon što uspješno prođete prvi dio labirinta. 

Kako biste pronašli ulaz u Labirint i došli do prvog filma, morate uhvatiti zmiju za rep! Sretno!

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email